Finns det någonting bättre än att kombinera de skarpa, syrliga smakerna av en god ost med något sött? Jag tänker getost med rödlöksmarmelad, camembert med hjortronsylt, 'Pasta Sorella'* och, sist men absolut inte minst en favorit: ädelost med honungsdressing. Det sistnämnda står på menyn ikväll. En salladsbädd med massor av ruccola och färska örter; grillade paprikor; en dragon/honungs-dressing med lite Slotts senap (lyxvara här i utlandet!); och en härlig portion ädelost av god kvalitet! Men idag har jag dragit ner lite på sötman i dressingen eftersom jag hade tänkt ha russin i bröddegen som i denna stund ligger under duken och jäser.
Bon appetit! 
*En pasta som jag och syrran hittat på med getost, tomat och katrinplommon. Säkert felstavat förresten.
2 comments:
Åh vad gott! Får jag komma på middag?
Naturligtvis är du välkommen! Fast tyvärr återstår nu bara brödet - mätt som en plätt :)
Post a Comment